Undervisning

Sång för gravida och nyförlösta

 

Enskild lektion 60 min 900:-

Gruppundervisning 60 min 449:-

 

 

Klicka på knappen till höger för att komma till bokningssidan

Tidsbokningen är öppen för den som skrivit på undervisningsavtal.

Vill du boka fler lektioner under en termin? Kontakta mig för paketpris.

Sångundervisning

 

Enskild sånglektion 30 min 450:-

Enskild sånglektion 45 min 750-

Enskild sånglektion 60 min 900:-

 

Johanna har lång erfararenhet av sångundervisning och tar emot elever i alla åldrar.

Hösten 2014 påbörjade Johanna tre års studier vid Stockholms Musikpedagogiska Institut och hon fick sin sångpedagogexamen i juni 2017. Utöver studierna har Johanna också gått flera Estill-kurser och fortbildar sig kontinuerligt för att hålla sig à jour med aktuell forskning.
Johanna har stor musikalisk bredd och arbetar med allt från klassiskt, till pop, visa, musikal mm i sångundervisningen allt utifrån sångelevernas önskemål.

Sång inför antagningsprov till musikklasser

Johanna tar varje år emot barn som är intresserade av att söka till musikklasser som Adolf Fredriks Musikklasser, Kulturama Grundskola m fl. och har med goda resultat förberett uppemot 100 barn inför deras antagningsprov. Efter en första kostnadsfri lektion lägger Johanna upp en individuell plan för att ge varje barn så goda förutsättningar som möjligt inför antagningssituationen.

Sång under och efter graviditet

I samband med graviditet är det inte bara kroppen som förändras, även rösten kan påverkas och för att undvika långvariga besvär efter förlossning är det viktigt att vara uppmärksam på hur kropp och röst svarar vid sång. Det här är något som Johanna har egna erfarenheter av och hennes intresse i frågan har lett in henne på forskning om hur framförallt Diastasis recti (separerade magmuskler) kan försvåra för en sångerska att hitta förankringen i kroppen när hon sjunger.

Med hjälp av övningar som prövats av såväl barnmorska, fysioterapeut, naprapat och/eller  logoped undervisar Johanna sångerskor  för att ge dem verktyg som kan hjälpa dem i sången både under graviditet och efter förlossning.